🦁 Uspješno zatvaranje natjecateljske polusezone za naše Lavove i Lavice! 🦁

Unatoč otkazivanju Prvenstva Hrvatske za dobne skupine u Rijeci, dio naše ekipe ipak je uspio ostvariti planirane utrke u “špici” sezone.

U Zagrebu su nas svojim rezultatima razveselili @zups55 i @nina_drljaca . Oni su nastupili na Susretu vrhunskih plivača I, II i III kategorije koje se održalo na bazenima Utrina u organizaciji PK Dubrava. Luka je oduševio svojim nastupima na 50 i 100 slobodno, 50 leptir te 100 mješovito. U sva 4 nastupa ostvario je svoje osobne rekorde, no rezultat 54.92 u utrci na 100 metara mješovito vrijedan je B norme za Svjetsko prvenstvo 2021 u 25m bazenima koje će se održati u Abu Dhabiju 🇦🇪 idućeg prosinca! Nina je nastupila na 50 slobodno, 50 i 100 leđno te 100 metara mješovito uz otplivane osobne rekorde i jednu nesretnu diskvalifikaciju.

Naš prsaški duo, @anaablazevic i @obrovac_nikola , nastupio je na međunarodnom plivačkom natjecanju u Gyoru, gdje su odlučili testirati svoju formu u velikom bazenu. Potvrdili su kvalitetnu formu koju uspješno održavaju tokom cijele sezone! Vratili su nam se kući sa četiri zlata ukupno. Nikola je svoje pobjede ostvario u disciplinama 50 i 100 metara prsno u seniorskoj konkurenciji, dok je Ana “pomela” juniorsku konkurenciju na 100 i 200 metara prsno.

Čestitke svima na sjajnim rezultatima!! 🏊🏽‍♀️🏊🏽‍♂️

Ostatak ekipe je bio primoran uzeti 2 tjedna odmora, no svi spremno iščekujemo povratak u vodu te nove natjecateljske pobjede! 💪🏽🦁

Do tada, svim članovima te prijateljima Lavova želimo Sretan Božić te puno uspjeha u novoj 2021. godini. 🎄🎆